Massage efter en cykeltur hjælper på respirationen

Massage efter en cykeltur hjælper på respirationen

Har du været ude på en hård og krævende cykeltur, så vil dine muskler med garanti være belastet og der er stor risiko for at du vil opleve muskelømhed dagen efter.

En god omgang massage har en række forskellige fordele for både din krop og sjæl.  

Forskning har påvist at massage har en positiv effekt på stress, smerter, muskelspændinger, og meget mere.

Der er flere forskellige måder, at få massage på, men de mest anvendte er massage fra sin partner, professionel massage eller brug af massagepistol.

Specielt massagepistolen er blevet yderst populær de seneste år, og flere køber dem, da den er utrolig effektiv, og giver dig mulighed for at give massage til dig selv.

Fordele ved massage

Vi har lavet en lille liste over de mest anderkendte fordele ved massage, men der findes mange flere fordele, som ikke bliver nævnt her i artiklen.

Reducering af stress

Når din krop er anspændt og under stress f.eks. efter en cykeltur, så vil den automatisk producere en hel del usunde stresshormoner.

Massage efter en cykeltur vil kunne minimere stresshormonerne, og du vil opretholde et højt energiniveauet og være afslappet.

Bedre blodcirkulation i kroppen

Massage efter en cykeltur forbedrer kroppens blodcirkulation, hvilket forbedrer restaurationen gevaldigt.

Massage øger blodcirkulation ved at bevæge blodet igennem de beskadige og overbelastede muskler, så de hurtigere kan restaurere.

En øget restauration betyder, at du hurtigere er klar til en ny og hård cykeltur, hvilket især er hensigtsmæssigt, hvis du ofte er på hårde cykelture.

Minimere sportsskader

Sport er godt og sundt for kroppen, men desværre følger der også ofte skader med at dyrke sport.

Regelmæssig massage har påvist, at kunne reducere sportsskader, og holder de trælse skader væk.

Massage er også et super godt værktøj, hvis du har allerede har nogle skader, du gerne vil afhjælpe, og kan være med til at få dig hurtigt tilbage til din sport og en normal hverdag uden smerter.

Kilde: Massagepistoler.dk, som har kåret Musclepain Pro til bedst i test og pris.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart