3 gode grunde til du skal købe et segboard

3 gode grunde til du skal købe et segboard

Segboard kom til Danmark for nogle år siden, og blev dengang voldsomt populært, men dengang var de ikke lovlige at bruge på de danske veje. Den 17. januar 2019 trådte en forsøgsordning i kraft der lovliggjorde segboards, el-løbehjul, hoverboards, mv. Denne nye lovgivning gav et fornyet boost i salg af disse elmotoriseret køretøjer. I dette indlæg vil vi havde fokus på segboard, og komme med tre gode grunde til, hvorfor du skal købe et segboard.

Du kan have dit segboard med over alt

De fleste segboards vejer kun omkring 10-12 kg, hvilke er en ekstremt lav vægt for et køretøj med elmotor og batterier. Denne lave vægt betyder, også at det er nemt at havde et segboard med over alt, derudover fylder et segboard heller ikke særligt meget. Du kan nemt fragte dit segboard i bilens bagagerum, uanset om det er en minibil.

Kom hurtigt og nemt rundt på et segboard

Et segboard er et lille smart køretøj, der gør nemt og hurtigt at komme rundt omkring, hvilke også gør et segboard yderst velegnet til at komme rundt i byen eller tage med på ferie. Et segboard har en maks. hastighed på ca. 15 km/t, og dermed overholder et segboard også den danske lovgivning angående hastighed. Et segboard har en rækkevidde 15-20 km pr. ladning, hvilke gør segboard til et glimrende alternativ til cykel, scooter eller knallert. Det kan endda være med til erstatte din bil, hvis du blot kører nogle små turer rundt i byen.

Segboards er billige at oplade og billige i drift

Et segboard er super billigt at holde kørende, og så koster det maks. 5 kr. pr. ladning. Rækkevidden på et segboard er på minimum 15 km. pr. ladning, hvilke betyder at det kun koster 0,33 øre, at køre en kilometer på et segboard. Med et segboard får du nogle billige kilometer og hvis du kan erstatte eller supplere din kørsel med bil, scooter eller knallert, så vil du kunne spare mange penge på brændstof. Yderligere så er elmotorer generelt billigere i vedligeholdelse og reparation, da antallet er mekaniske dele er minimale i en elmotor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart