Showing all 3 results

Cykelholder til tag

En cykelholder til tag er til dem, der vil have fuld adgang til deres baggage rum, eller simpelthen ikke har mulighed for at tilslutte en cykelholder til anhængertræk. Det kan være at anhængertrækket allerede benyttes til en campingvogn eller trailer, men det kan også være af den simpelt grund, at din bil ikke er udstyret med anhængertræk.

Udvalg af cykelholdere til tag

Vis
229.00 DKK
Vis
Vis

Cykelholder til tag er alsidige

Tagskinner er værdsat for deres alsidighed, med det rette udstyr kan de bruges fra at transportere alt fra en kajak til snowboards, og selvfølgelig cykler. Folk værdsætter deres stabilitet og at de giver frit udsyn under kørslen.

Cykelholder til taget er en god løsning for :

  • Biler uden anhængertræk
  • Giver fri adgang til baggage rummet
  • Giver mulighed for at montere campingvogn eller trailer på anhængertrækket.
  • Nem installation og afmontering af cykelholderen.
  • Prisen er meget lavere end cykelholder til anhængertræk.
  • Frit udsyn i bag ruden.

Føreren skal være bekendt med højde begrænsninger (parkering, garager, carporte, bomme, lavt hængende grene), dette er ikke en faktor, når tagholderen ikke er belastet. Med cykler på taget giver det også en øget vindmodstand, hvilket kan resultere i øget brændstof forbrug, men det kan formindskes ved at købe en kåbe at pakke cyklerne ind i når de står på taget.

Når du montere cykelholder til taget skal du være opmærksom på hvad den maksimale tilladte vægt på taget er, det kan typisk findes i bil manualen ellers er din lokale bilforhandler et ring væk.