Showing all 12 results

Cykelholder til anhængertræk

En cykelholder til anhængertræk kan monteres på få sekunder, og det samme gælder for cyklen. Forskellige cykelholder producenter såsom: Thule og Buzzrack der begge laver nogle gode kvalitets cykelholder til anhængertræk. En af fordelene ved cykelholdere der bliver monteret på anhængertrækket er, at cyklen bliver monteres på cykelholderen i en lav højde og holder taget fri, så der er mulighed for at montere en tagboks. En cykelholder på anhængertrækket har langt mindre vindmodstand i forhold til en cykelholder til taget, hvilke spare en del brændstof.

Udvalg af cykelholder til anhængertræk

Vis
4,599.00 DKK
Vis
Vis
3,195.00 DKK
Vis
1,299.00 DKK
Vis
Vis
Tilbud
Vis
3,599.00 DKK 2,895.00 DKK
Vis
Vis
1,599.00 DKK
Vis
Vis
Vis

Cykelholder til anhængertræk

Når du er på farten og ikke har tid til at bruge en hel masse tid på at montere en cykelholder, og derefter cyklen. Cykelholder til anhængertræk er din løsning. Du skal løfte din cykel minimalt for at montere den på cykelholderen og afmontere. Cykelholder der er lavet til at sætte på anhængertrækket, er også nemme at montere cykle/cykler på, så hvis du har travlt kan du montere din cykel på få sekunder. Har du ikke anhængertræk på din bil, så kan du få tilbud på montering af anhængertræk her   

Hvilke cykelholder til anhængertræk skal jeg købe?

Først og fremmest skal du finde ud af hvor mange cykler der skal være plads til på cykelholderen, der fås cykelholder fra 1 cykel helt op til 4 cykler. Derefter skal du finde ud af hvor mange penge du vil bruge på en cykelholder, hvis du vil bruge lidt ekstra penge på en ordenlig holder. Så bør du gå efter Thule da de har nogle fornuftige cykelholdere til anhængertræk til gode priser, og rigtig god kvalitet. Uanset om det er en billig eller dyr cykelholder du er på udkig efter, skal den altid være TUV godkendt, så den er lovlig at bruge i Danmark.