Ud i det blå på cykel

Ud i det blå på cykel

Danmark er et cykelland. Faktisk er vi kun overgået af Holland, som værende verdens største cykelnation. Cyklen har mange forskellige funktioner – nogle bruger den til at komme fra a til b, mens andre udelukkende benytter cyklen til sport. Især er det blevet populært at køre mountainbike – og med nogle fantastiske skovområder rundt omkring i Danmark, er det ikke atypisk at man er villig til at sætte sig ind i bilen, med cyklen bagpå for at tage ud at besøge de bedste mountainbikesteder.

Cykelholderen gør det muligt at komme afsted

Kører du langt efter dine mountainbikeområder, kan det give god mening i at investere i en god cykelholder. Når man først har besluttet sig for at komme ud, er det med at få udnyttet sin tid mest optimalt. Den mest optimale tid foregår på cyklen, derfor er det essentielt at man anskaffer sig en ordentlig cykelholder. En god cykelholder, er naturligvis en som afdækker dit behov. Det kommer dog også an på hvilken type bil man kører i, eftersom cykelholdere også kan fås til taget.

Ligeledes bør man gøre sine overvejelser omkring, hvorvidt det er nødvendigt med plads til flere cykler bagpå, eller om det kun er nødvendigt med plads til én. Det gode ved mountainbike er, at det både er sjovt alene, men også sammen med andre. Kører man typisk sammen med andre, kan det være en god idé at finde en holder der giver anledning til dette.

Generelt er det selve placeringen af cyklerne som skal være så nem som overhovedet muligt. Man gider ikke bruge lang tid på at montere cyklen. Derfor er det en god idé at læse lidt omkring de forskellige installationer, for at finde den bedste model.

Her på cykelholderguide kan du læse meget mere omkring de forskellige modeller, samt få indsigt i den der bedst egner sig til dit behov.

Husk lovkravene

I langt de fleste tilfælde vil cyklen dække nummerpladen bag på bilen, med mindre der naturligvis er tale om en tagmontering. Netop derfor bør du også være opmærksom på at få anskaffet en 3. nummerplade, for at undgå dumme bøder, som meget nemt kunnet have været undgået.

En 3. nummerplade kan bestilles på skats hjemmeside.

Har du fundet den rette cykelholder, og fået bestilt en eventuel 3. nummerplade er du klar til at komme afsted. De bedste mountainbikecykler, fortjener den bedste behandling.

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med det danske forbrugermagasin Bedste10.dk.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart