Din nye cykel findes hos Pedalatleten

Din nye cykel findes hos Pedalatleten 

Transport findes i mange former. Men selvom en del mennesker fortsat foretager deres daglige ture fra a til b med bus, tog eller bil, vælger rigtig mange af os i dag at tage cyklen. Danmark er en udpræget cykelnation. Og dét skyldes, at cyklen har langt flere fordele end de fleste andre transportmidler. 

Cyklens mange fordele

Først og fremmest er cykling en glimrende motionsform. Cykling er mere skånsomt end for eksempel løb, og dét betyder, at cykling særligt egner sig til dig, der nemt får skader eller mindre kropslige gener. Når du cykler, stimulerer du kroppens største muskelgrupper, og dit kredsløb booster samtidig din krops forbrændingsevne.

Cykling har også den fordel, at motionsformen styrker dit mentale helbred. For mange af os kan en cykeltur have en nærmest terapeutisk effektiv, og årsagen er, at vi, når vi cykler, får masser af frisk luft og slipper for de menneskemængder, der normalt karakteriserer diverse offentlige transportmidler.

Sidst men ikke mindst er cykling den mest miljøvenlige transportform, der findes. En bil udleder op mod 140 gram CO2 per kilometer, mens en cykel slet ikke udleder noget. Hvis du gerne vil gøre dit for at passe på den jord, vi alle deler, kan du derfor med fordel supplere dine andre miljøvenlige rutiner med regelmæssigt at lade bilen stå og hoppe i sadlen i stedet.

Om Pedalatleten

Cykelforhandlere findes der nok af. Men der er god grund til, at mange danskere i dag vælger at besøge pedalatleten.dk, når de søger en ny cykel. Pedalatleten har for det første et kæmpe udvalg, der både omfatter børnecykler, herrecykler, damecykler, mountainbikes og el-cykler. Når du handler hos Pedalatleten, får du desuden din cykel leveret samlet og køreklar lige til døren. Pedalatletens prismatches gør, at deres cykeludvalg har nogle af de mest fordelagtige priser på markedet. Du kan opdele betalingen, hvis det passer dig bedst, og du får to ugers fri ombytning på dit køb.

Sådan finder du den rigtige cykel

Den rigtige cykel er både prisvenlig, stilfuld, effektiv og holdbar. Når du har besluttet dig for, hvordan cyklen skal se ud, og hvor mange penge du har lyst til at bruge på den, skal du have fundet den rette stelstørrelse. Du finder størrelsen med at stille dig op ad en væg med let skrævende ben og måle skridtlængden fra gulvet til skridtet. Gang din skridtlængde med 0,61 – så har du din stelstørrelse.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige cykel? Så kontakt Pedalatletens kundeserviceafdeling.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart