Kør til og fra studiet med stil

Kør til og fra studiet med stil

Excel regneark med husleje, aconto, mad og internet er realitet for mange unge mennesker, der studerer på en videregående uddannelse. I nogle måneder rækker SU’en kun til d. 15 i måneden, og så må der tyes til havregrød kogt på vand og pasta med ketchup, indtil der igen kommer penge ind på bankkontoen. 

For mange unge studerende er cykel eller offentlige transport en nærmest offentlig rutine. Der kan nemlig være lang afstand imellem bopæl og uddannelsessted. Der findes heldigvis en række muligheder for at få mere fleksibilitet ind i sin hverdag, når det gælder transport. At eje sin egen bil er måske ønsketænkning, men man kan jo starte et sted.

Et sted at starte er hos Fleasing. Et stærkt og mangfoldigt firma, der består af et team med passion for biler og flair for tal. Førsteprioriteten er tryghed igennem hele processen, hvilket sker igennem en tæt dialog og grundig vejledning.

En bil i superbilklassen

Som potentiel førstegangsleaser har du brug for at føle dig tryg i dit kommende bilvalg. Hvad enten du er til BMW, Audi eller Porsche, så er du i sikre hænder hos Fleasing. Med diverse leasingformer såsom privat split, erhvervs, sæson- og flexleasing spænder mulighederne bredt.

Med flexleasing slipper du for at betale afgift – og det er jo sød musik i enhver studerendes ører. Sort på hvidt betyder det, at der betales en månedlig afgift på bilen, og denne afgift bliver fastsat alt efter bilens værdig og alder. Endnu en fordel ved flexleasing er en overskuelig udbetaling. Udbetalingen på en flexleasingaftale er en sikkerhed for værditabet og afskrivningen på bilen. Når du køber en bil kontant betales hele beløbet på forhånd, og der vil forekomme et tab, når bilen sælges igen. Det er helt modsat ved flexleasing. Her betales der nemlig kun for afskrivningen på bilen og ikke hele bilens pris. 

Garantiforsikring er prikken over I’et

Penge hænger ikke på træerne – specielt ikke, når man er på SU. Derfor er det vigtigt at være godt informeret, når man skal tage et økonomisk valg. I første omgang skal du blot angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse.

Kort og godt har du brug for Fleasing. Foruden de mange leasingformer, så tilbyder firmaet også en garantiforsikring. Det betyder, at du slipper for at skulle finde pengepungen frem og betale uforudsete værkstedsregninger. Det kan lade sig gøre, da Fleasing indgår et samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa. Dermed kan du altså køre til og fra studiet med stil og med tryghed godt pakket i rygsækken.

Er du i tvivl om, hvilken bil der skal fragte dig fra A til B, så klik ind på Fleasing.dk. Her kan du læse mere om diverse muligheder og få opfyldt drømme til fornuftige priser. Har du yderligere spørgsmål vedr. pris-, garanti- eller leasingaftaler, så står de erfarne rådgivere også klar til at hjælpe dig på vej med en bil, der siger sparto.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart