Cykelholder til anhængertrækket – Disse overvejelser skal du gøre!

Cykelholder til anhængertrækket – Disse overvejelser skal du gøre!

Går du med overvejelser om at købe en cykelholder til anhængertrækket, så er der en del overvejelser, du skal gøre, inden du køber en cykelholder. Først og fremmest skal du finde ud af, om du har et anhængertræk på din bil, ellers skal du havde lavet en eftermontering. Derefter skal du finde ud af, hvilke behov du har til en cykelholder. Skal det være til 1 cykel eller 4 cykler? Og skal det være en billig eller dyr cykelholder? Disse tre ting er blot nogle af de ting, du skal overveje før, du køber en ny cykelholder.

Har du anhængertræk på bilen eller skal det eftermonteres?

Er der anhængertræk, på din bil eller skal du havde lavet en montering af anhængertræk på din bil. Hvis du ikke har et anhængertræk på bilen, så koster det alt fra 4000 kr. og op til 20.000 kr. alt afhængig af hvilke type anhængertræk du vil havde monteret, og hvilke bil det skal monteres på. (kilde: Nordjyske.dk). Der findes tre forskellige anhængertræk typer, hvilke er hhv. fastmonteret, aftageligt og elektronisk anhængertræk. Et fast monteret anhængertræk er det billigste, og et elektronisk anhængertræk er helt klart det dyreste. Hvis du skal havde lavet en eftermontering, så skal du også lave nogle overvejelser over, hvilke stik dit anhængertræk skal havde – der findes et 7-polet stik og et 13-polet stik. Det 7-polet stik er den gamle standard, og blev brugt før hen i tiden, hvor det 13-polet stik er den nye standard, og bliver brugt på nye biler. Der findes forskellige adaptere der kan bruges, hvis stikket ikke passer med f.eks. cykelholderen.

Hvor mange cykler skal cykelholderen kunne transportere?

Der findes utrolig mange forskellige cykelholdere på markedet, og der kan fås cykelholdere til 1 cykel, og nogle cykelholdere kan fås med en kapacitet på helt op til 4 cykler. Der er stor prisforskel på en cykelholder til 1 cykel og en cykelholder til 4 cykler. Så det kan være en god ide at finde ud af, hvilke behov du har til en ny cykelholder, og om du skal kunne fragte hele familiens cykelpark, eller om du blot skal havde dit barns cykel med hjem fra skolen.

Er en billig cykelholder ligeså god som en dyr?

Der findes mange forskellige typer og mærker indenfor cykelholdere, og det betyder selvfølgelig, også at der kan være stor prisforskel på de forskellige cykelholdere. Men som med så mange andre produkter, så hænger pris og kvalitet sammen, og dette er ikke en undtagelse, når vi ser på cykelholdere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart