Cykelferie på Lanzarote

Cykelferie på Lanzarote

Lanzarote er hjemsted for det kendte sports paradis Club La Santa, hvor der er mere end 80 forskellige sport og motion aktiviteter, hvilke selvfølgelig også betyder, at Club La Santa tilbyder cykelferier i stor stil.

Lanzarote er en populære cykelferie destination, hvilke bl.a. skyldes det behagelige og stabile klima, der er året rundt på øen.

En cykelferie på Lanzarote byder også på gode veje og stier, hvilke sætter rammerne for den perfekte cykelferie.

Tag racercyklen igennem dette smukke landskab på Lanzarote

Lanzarote har et smukt landskab, der byder på smukke landsbyer, vinmarker og vulkaner.

 Der findes mange spændende cykelruter på Lanzarote, hvor du kører på velholdte veje, hvor der er minimal trafik.

Der er cykelruter der passer til ethvert niveau, hvis du er nybegynder, kan du f.eks. tage den populære nybegynder tur til Tinajo og retur, denne rute er 14,3 kilometer og meget mild.

Hvis du er en erfarende rytter, der søger nye udfordringer, så kan du bevæge dig ud på den berømte IRONMAN-rute, der byder på 180 hårde kilometer i forskellige højder.

Tag mountainbiken ud i det kuperede vulkan landskab

Der findes mange oplevelsesrige off-roadruter på Lanzarote, der er velegnet til både nybegyndere og erfarende cykelryttere.

Hvis du er modig, kan du prøve kræfter med de stejle ruter der ligger ved vulkanerne, eller du kan tage en mere afslappende tur langs kysten, imens du lytter til det brusende hav.

Tag cykel med hjemmefra eller lej en af Club La Santa

Det er blevet nemmere og mere populært at tage ens egen cykel med på ferie, da de fleste er mest komfortabel med at cykle på deres egen cykel.

Det er ikke besværligt, at tage ens egen cykel med i flyveren, men det kræver du undersøger mulighederne ved det flyselskab du skal flyve med.

Hvis du ikke gider at bruge tid og kræfter på at slæbe din egen cykel med til Lanzarote, så tilbyder Club La Santa udlejning af racercykler, mountainbikes, citybikes og børnecykler helt gratis.

Club La Santa råder over 600 cykler fra mærket Cannondale, hvilke er kendt for deres gode kvalitet.

Er du en seriøs rytter, der kun vil havde det bedste, så kan du også leje en Cannondale Carbon cykel, som er noget af det ypperste fra mærket Cannondale.

Prisen for leje af Cannondale Carbon er 25 euro pr. dag og 98 euro pr. uge.

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Rejsedeal.nu, som er en hjemmeside, der hjælper dig med at finde gode og billige rejser til forskellige feriedestinationer.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart