3 Gode råd til hvis du skal havde din elcykel med på campingferie

3 Gode råd til hvis du skal havde din elcykel med på campingferie

Skal du på campingferie, og ønsker du at havde din elcykel med på ferie, så du nemt kan komme rundt omkring på campingpladsen og udenfor campingpladsen.

I dette indlæg vil vi give dig tre gode råd til, hvis du ønsker at havde din elcykel med på campingferie.

Det første råd har til hensigt, at sørge for at du får transporteret din elcykel til campingpladen uden problemer.

Det andet råd har til hensigt at undgå tyveri af din elcykel på campingpladsen, da mange campingpladser syd på har ry for at ting ”fosvinder” midt om natten.

Det sidste og tredje råd har til hensigt, at sørge for du altid har strøm på din elcykel, så du kan komme rundt på din elcykel.

Husk at bruge en cykelholder der er beregnet til elcykler

Skal du havde din elcykel med på campingferie, så skal du være opmærksom på, at du ikke bare kan montere den på en helt normal cykelholder.

Dette skyldes bl.a. at en elcykel er større og tungere end en normal cykel, og kræver derfor en mere solid cykelholder, der er bygget til ekstra vægt.

Mange af de store cykelholder mærker såsom Atera og Thule har cykelholder, der er specielt lavet til elcykler, hvilke giver de bedste betingelser når du skal havde transporteret din elcykel til camping destinationen.

Undgå tyveri med en stærk cykellås

Campingpladser sydpå har generelt ry for at være plaget af tyverier, og derfor bør du havde en stærk cykellås med hjemmefra.

Når du køber en cykellås, bør du købe en cykellås, der er godkendt af Dansk varefakta nævn.

En godkendt cykellås gør det svære for en tyv at stjæle din elcykel, og de kan ikke bare klippe låsen over med en boltsaks eller andet værktøj.

Et godt råd til når du skal låse din elcykel, er at låse den fast med en genstand, hvilke kan være en lygtepæl, et træ, et stativ eller noget lignende.

Har du mulighed for at sætte din elcykel ind i din campingvogn, eller et andet aflåst sted på camping pladsen så bør du udnytte dette.

Undersøg om der er strøm tilslutning til din plads

Når du har en elcykel med på campingferie, giver det næsten sig selv, at der skal være mulighed for at sætte den til strøm, så du kan få opladet batteriet.

Hvis du skal sove i telt, så skal du huske at tilkøbe strøm, så du kan få opladet din elcykel ved din teltplads.

Eller så skal du undersøge om campingpladsen, tilbyder nogle muligheder for at oplade din elcykel.

Nogle campingpladser har små stationer, hvor du har mulighed for at sætte din elcykel til opladning.

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Elcykel info, som måske er Danmarks største og mest komplette online guide om elcykler.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart