Når cyklen skal med på bilferie

Når cyklen skal med på bilferie

En af de mange fordele ved at vælge bilferien frem for at flyve, er jo blandt andet, at du har mulighed for at komme meget mere rundt i det eller de lande, du besøger.

Og har du cyklen med, kan du komme helt tæt på de lokalmiljøer, du rejser igennem. Det er noget helt andet at cykle i et land, sammenlignet med at flyve over det. Så hvis du har mulighed for at tage cyklen med, er det klart bare at gøre det.

Få den sikkert med

Når du skal have din cykel med på bilferien, handler det jo først og fremmest om at få den sikkert med på din bil. Der er flere måder at transportere cyklen med din bil, og det er helt op til dig selv at vælge den metode, der passer bedst til dig og bedst til din bil.

Om du vil have den med på taget, på bagklappen eller monteret på din campingvogn, hvis du har sådan en med, er op til dig at afgøre. Alle muligheder kan lade sig gøre, og det kommer jo også an på, hvad du ellers har med på turen.

Husk det nødvendige grej

Dernæst kan det også være en rigtig god idé at sørge for at have det helt rette grej med. Der kan jo hurtigt ske mange ting med sådan en cykel, og så er det jo bare godt, at du har mulighed for at reparere den selv, hvis der nu er noget, der går galt med den.

Skal den lappes, skal kæden skiftes eller skal bremsen tilpasses, er det jo godt, at du lige har det nødvendige værktøj og udstyr med dig. Og det fylder jo ikke alverden, så du burde have mulighed for at have plads til det i din bagage.

Der er også cykelværksteder i udlandet

Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt at huske på, at der jo også er cykelforhandlere og cykelværksteder i udlandet. Så hvis der er noget, du ikke kan lave selv, eller hvis der er noget udstyr, du har glemt, og som du får brug for, er der rigtig mange muligheder for at skaffe det, næsten uanset hvor du befinder dig.

Det kan dog godt være, at du skal ud på noget lidt gebrokkent engelsk og tegnsprog for at få det løst, men er du ikke bange for at spørge de lokale om hjælp, kan du hurtigt finde en, der kan løse problemet for dig.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart