Gode råd til cykelferie i syden

Gode råd til cykelferie i syden

Det kan godt blive ens formet, at cykle rundt i Danmark, og derfor er der mange der vælger, at tage på cykelferie nede i syden, hvor temperaturen er højere end i kolde Danmark.

Hvis du vil have din egen cykel med på cykelferie, så er der en del forberedelse der skal gøres inden afgang.

Det er nemlig ikke altid lige nemt, at få ens egen cykel med på ferie, men der er en række ting der kan gøres for at gøre det nemmere.

Pakning af cykel

De fleste der går op i cykling har ofte også en dyr cykel, og det er vigtigt, at passe godt på den når den skal transporteres.

Der findes flere måder, at transportere ens cykel med på ferie, men den mest anvendte er nok, at købe en cykelkuffert, der beskytter cyklen under transport.

Disse cykelkufferter kan både fås i bløde og hårde typer, og den hårde type beskytter selvfølgelig bedst, men den er også langt dyrere end den bløde type.

Ved at bruge en cykelkuffert, vil du kunne beskytte cyklen mod ridser og andre ting der kan forekomme under en transport.

Lej en bil med cykelstativ

Hvis du skal på cykelferie så bør du find en lejebil med cykelstativ, så du nemt kan have din eller dine medrejsendes cykler bag efter bilen og køre ud til en destination, hvor i vil starte jeres cykeltyr fra.

En lejebil er et ”must” når du skal på cykelferie, det giver dig nemlig mulighed for, at starte din cykeltur fra forskellige steder, så du kan opleve langt flere cykelruter.

Langt de fleste biludlejningsselskaber tilbyder leje af cykelstativ, som du kan bruge på din ferie til en mindre merpris.

Tjek dine forsikringer

Inden du rejser, så er det yderst vigtigt, at tjekke dine forsikringer igennem, så du er sikker på du er dækket, hvis du skulle lave et styrt på cykel, eller hvis din cykel skulle blive skadet under transport, eller stjålet.

Der er vidt forskellige forsikringsbetingelser, så det er vigtigt, at se dine forsikringer igennem, og hvis du ikke er dækket til punkt og prikke, når du skal på cykelferie, så kan det være en god ide, at få bragt det i orden inden din cykelferie.  

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart