Cykling er god træning

Cykling er god træning

Vil du gerne have mulighed for at forbrænde mange kalorier og samtidig opbygge en god del muskelmasse, især i dine ben, kan det være en rigtig god idé at begynde at sætte dig op på en cykel noget oftere.

Cykling findes i mange forskellige variationer, og der findes mange forskellige cykler. Derfor er der gode muligheder for at finde lige netop den form for cykling, der tiltaler dig, og som du bliver glad for, så du kan blive ved med at træne. Så er det ingen sag at komme i form.

Kør på mountainbike i skoven

Du kan fx vælge at købe dig en mountainbike, så du har mulighed for at komme ud at køre i skovene omkring din by. Der findes rigtig mange gode spor til mountainbikes rundt omkring i Danmark, og der er sikkert også en lang række spor i nærheden af, hvor du bor, som du kan køre ud på.

For mange kan det være kedeligt at køre lige ud på en landevej i flere timer, og derfor er der mange, der elsker at køre på mountainbikes i stedet for, da det er meget mere varierende i løbet af turen.

Kør landevej på racercykel

Men vil du gerne køre, som de gør i Tour de France, skal du jo have dig en racercykel, så du kan komme ud på landevejene og angribe asfalten meter for meter. Det er en virkelig god måde at komme i god form på, og du slipper for at være dækket af mudder, når du kommer hjem igen.

Det kan dog være en halvdyr affære at komme i gang med, så du skal være forberedt på at bruge en del tusinde kroner, før du er godt kørende. Og så kan det anbefales at finde et par gode venner eller et hold, som du kan køre sammen med.

Få en spinningcykel eller hometrainer

En helt tredje mulighed kan også være at cykle derhjemme. Det er jo ikke altid, at det er indbydende at bevæge sig ud i det danske vejr, og derfor kan det være godt med en mulighed for at træne hjemme i stedet for.

Her kan det være en mulighed for dig at anskaffe dig en spinningcykel, som du sikkert kender fra dit lokale fitnesscenter, eller måske endda en hometrainer, hvor du kan sætte din racercykel op i, så du kan bruge dine racercykel som en slags spinningcykel i hjemmet.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart