3 tips til at komme godt i gennem økonomisk krise

3 tips til at komme godt i gennem økonomisk krise

Der er prisstigninger uanset hvor man kigger hen i øjeblikket og alle priser stiger med mange procent, og det er blevet dyrere at være bilejer i forhold til benzinen, flyrejser er dyrere, fødevarer, strøm, varme og så videre. Her er der blevet relevant som aldrig nogensinde før at se på, hvor man kan spare henne, så man ikke skal gå fra hus og hjem og leve af havregrød hele tiden. Her ser vi derfor nærmere på tre gode tips til at spare og komme helskindet igennem den økonomiske krise. 

Få gode tilbud på autoværksted hjælp

Står du og skal have repareret bilen kan det ofte komme til at koste dyrt. Nogle gange tilsniger der også ekstra udgifter, fordi værkstedet finder andre fejl og mangler, som de lige vælger at udbedre mens de er i gang. Lige nu er det nok det sidste, man har brug for, hvis det da ikke er meget alvorlige fejl som bremser og motor, der ikke virker. Her vil man gerne have kontrol over den økonomiske situation og her kan en virksomhed som autobutler være din redning. Her fortæller du, hvilket bilmærke du har og hvad du skal have lavet og indenfor to minutter har du et godt tilbud på tre forskellige værksteder. Er du interesseret i at vide mere, så læs mere her om hele konceptet, der gerne skulle spare dig for en masse penge. 

Gå efter madspilds apps 

Når man har trange kår i pengepungen til madbudgettet, kan det være en rigtig god ide at tænke alternativt. Her kan madspilds apps være vejen frem mod en billigere hverdag mht. at købe fødevarer, bagervarer, drikkevarer og mejeriprodukter samt frugt og grønt. Her reserverer du et måltid via appen og får her varer fra supermarkeder, cafeer, restauranter, bagerier og 7/11, hvor de har samlet en pose med varer, som lige har nået udløbsdatoen eller bare ikke blev solgt samme dag. Der er her mange penge at spare, ligesom det mad, man får er super godt og sagtens kan spises. 

Gå tilbudsaviserne igennem

Når der dumper en tilbudsavis ind i brevsprækken, postkassen eller via digitale websider hos supermarkeder og andet, kan du gå efter de gode tilbud, så der også her vil være en masse penge at spare. Det handler bare om at organisere det og finde ud af en rute, hvor du køber alle tilbud ind på samme tid. Så er det også nemmere at lave en madplan for ugen, fordi du dermed har samlet alle varerne på én gang. Køb også gerne i større mængder, hvor der også ofte er penge at hente og spare. Lav også gerne større portioner ad gangen, så du sparer på strømmen på komfuret og mikroovnen. Alt sammen handlinger, der skulle gøre livet lidt lettere og pengepungen lidt tungere. 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Shopping cart